Home

Zonnepanelen

Indak zonnepanelen

Verduurzaam met indak zonnepanelen
Meer dan 35 jaar ervaring in leidekken
Specialist in natuurleien en kunstleien
Vorige slide
Volgende slide

Geïntegreerde zonnepanelen

Sinds een aantal jaar leggen wij een indak zonnepanelensysteem van Clearline Fusion. Deze keuze is bewust genomen om de zonnepanelen mooi te laten integreren met het leien dak. Er komen geen leien op het dakvlak waar de zonnepanelen worden geplaatst. Dit is vervolgens een kostenbesparing op de hoeveelheid aan te schaffen leien.

Duurzaam

De voordelen van indak zonnepanelen

Bij zowel nieuwbouwwoningen als bij bestaande woningen zijn indak zonnepanelen toepasbaar. Bij nieuwbouw en complete dakrenovatie is het voordeliger om direct voor een indaksysteem te kiezen, omdat u bespaart op de aanschaf van leistenen. U heeft dan niet alleen een duurzame dakbedekking van leisteen, maar u bespaart u ook op uw energierekening. Tegelijkertijd verbetert u het energielabel van uw huis, waardoor ook de waarde van uw woning stijgt. Doordat de zonnepanelen in het dak verzonken zijn, zorgt dit voor een strakke en moderne uitstraling. 

Daarnaast zijn indak zonnepanelen een stuk lichter dan opdak panelen. Hierdoor zijn indak panelen een minder zware belasting voor uw dak. Een groot voordeel van het indaksysteem is dat er geen zwakke plekken ontstaan. Het leggen van een traditioneel opdaksysteem zorgt ervoor dat er vele dakhaken op het dak worden geplaatst. Dit zijn door de jaren heen vaak potentiële lekkagepunten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder.

Wat zeggen onze klanten

Projecten

Gerealiseerde projecten

De afgelopen jaren hebben wij vele mooie projecten uitgevoerd, door heel Nederland. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn van indak zonnepanelen. Onze uitgebreide expertise zetten wij voor ieder project in om tot het beste resultaat te komen. Hierbij worden de huidige voorschriften en normen voor dak- en gevelspecialiteiten gevolgd. Bezoek één van onze projecten om kennis te maken met ons vakwerk of bel direct voor het maken van een afspraak. 

Villa in Eerbeek
Natuurlei
Woning in Hoofddorp
Kunstlei
Woning in Luttenberg
Kunstlei
Woning in Hoogeveen
Natuurlei
Woning in IJsselstein
Natuurlei

Wat zeggen onze klanten