Home

Leidekken V2 Copy

Leidekken

Meer dan 35 jaar ervaring in leidekken
Specialist in natuurleien en kunstleien
Verduurzaam met in-dak zonnepanelen
Vorige slide
Volgende slide

Leidekken is echt een ambacht

Wij weten al meer dan 35 jaar dat leidekken een ambacht is. Dit betekent dat niet alleen de vakman zeer goed moet zijn, maar ook de materialen moeten een uitstekende kwaliteit hebben. Bij Leidekkersbedrijf Nijland bent u aan het juiste adres.
Leidekken

Natuurleien of kunstleien

Bij Leidekkerbedrijf Nijland kunt u terecht voor natuurleien of kunstleien. Natuurleien worden al eeuwenlang gebruikt als dakbedekking. De leien worden gemaakt van natuursteen uit steengroeven, en niet gefabriceerd in een fabriek. Elke natuurlei heeft zijn eigen textuur en vorm, wat zorgt voor een natuurlijke en authentieke uitstraling van uw dak. Maar natuurleien bieden ook praktische voordelen zoals een levensduur van minimaal 80 jaar. Daarnaast heeft het duurzame materiaal een uitstekende weerstand tegen weersinvloeden zoals regen, wind en hitte (brandbestendig). Afhankelijk van dakligging en graden van het dak is het verstandig om uw dakbedekking regelmatig te onderhouden tegen mos en algen.

Natuurleien
Natuurleien
Natuurleien
Vorige slide
Volgende slide
Kunstleien
Kunstleien
Kunstleien
Kunstleien
Vorige slide
Volgende slide

Als alternatief bieden we ook een kunstleien dakbedekking aan. Kunstleien worden gemaakt op basis van vezelcement en is te verkrijgen in verschillende kleuren. Net als natuurleien zijn kunstleien goed bestand tegen weersinvloeden, van hevige neerslag tot felle zon. Kunstleien zijn in aanschaf goedkoper dan natuurleien, maar ze hebben ook een minder lange levensduur (30 tot 35 jaar). Een dakbedekking van natuurlei gaat minimaal 80 jaar mee, waardoor natuurleien op de lange termijn een betere optie is voor uw portemonnee.

Van nieuwbouw tot renovatie

Veel voorkomend werk voor Leidekkersbedrijf Nijland is het renoveren van bestaande dakbedekkingen. Dit betekent dat wij het bestaande dakbedekking verwijderen, het dak eventueel opwaarderen door middel van nieuwe isolatie en nieuw houtwerk aanbrengen. In overleg met u kiezen wij de juiste lei voor het project, zodat we tot een schitterend resultaat te komen. Wilt u meer weten over onze manier van werken of hoeveel tijd uw renovatie of project gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Projecten

Trots op onze
leidekprojecten

De afgelopen jaren hebben wij vele mooie projecten uitgevoerd, van Zwolle tot Apeldoorn. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Hierdoor krijgt u een goed beeld van ons vak als leidekkers. Onze uitgebreide expertise zetten wij voor ieder project in om tot het beste resultaat te komen. Hierbij worden de huidige voorschriften en normen voor dak- en gevelspecialiteiten gevolgd. Bezoek één van onze projecten om kennis te maken met ons vakwerk of bel direct voor het maken van een afspraak. 

Woning in Bemmel
Leipannen
Woning in Bussum
Natuurlei
7 woningen in IJsselstein
Kunstlei
Villa in Eerbeek
Natuurlei
Mondzorgcentrum Leek
Kunstlei
Woning in Hoofddorp
Kunstlei

Wat zeggen onze klanten

Wat zeggen onze klanten