Home

Leidekker Apeldoorn

Leidekker in regio Apeldoorn

Wil je een leien dak laten plaatsen in Apeldoorn? Dat is altijd een goed idee! Dit type dak is bestand tegen het Nederlandse weer. Leien zijn namelijk stormvast en zijn bestand tegen hoge temperatuurverschillen. Deze daken gaan gemakkelijk tientallen jaren mee. Wil je een leien dak repareren of laten plaatsen? We vertellen je er graag meer over. Het plaatsen van leien is een tijdrovend en precies klusje. Het is duurder dan dakpannen laten plaatsen. Waarom zou je dan voor leien kiezen? Veel mensen zijn verliefd op de prachtige uitstraling van de dakbedekking. Ook is het stormvaster. Leien zijn licht van gewicht en kunnen daardoor op vrijwel iedere dakstructuur geplaatst worden.

Natuurleien of kunstleien

Wil je graag een authentieke look voor je huis? Kies dan voor natuurleien. Deze hebben een natuursteenreliëf en -kleur. Bovendien gaan ze heel lang mee – tot wel 100 jaar! Deze unieke dakbedekking is prachtig om te zien en heeft echt iets unieks. Kunststof leien zijn goedkoper en zijn bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wel gaan ze minder lang mee dan natuurleien (maximaal 35 jaar). Beide soorten leien zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Kies voor rechthoekige of vierkante leien, al dan niet met afgeronde hoeken. Om zo’n prachtig leien dak te krijgen, heb je een goede leidekker nodig. 

Leidekkersbedrijf Nijland heeft jarenlange ervaring in het leggen en renoveren van leien daken in Apeldoorn en omstreken. Of je nu een gevel, een dak of een toren een nieuw jasje wilt geven, wij helpen graag. Niet alleen ben je gegarandeerd van een prachtig resultaat, maar een dakrenovatie verhoogt ook de waarde van een gebouw. Soms wel met 10%. Ben jij op zoek naar een leidekkersbedrijf die jouw leien dak kan renoveren, of kan plaatsen? Wij staan tot je dienst!

Woning in Bemmel
Leipannen
Woning in Bussum
Natuurlei
7 woningen in IJsselstein
Kunstlei
Villa in Eerbeek
Natuurlei
Mondzorgcentrum Leek
Kunstlei
Woning in Hoofddorp
Kunstlei
Woning in Luttenberg
Kunstlei
Woning in Olst
Leipannen
Project in Laren
Natuurlei
Woning in Almere
Natuurlei
Woning in Amersfoort
Kunstlei
Woning in Hoogeveen
Natuurlei
Woning in IJsselstein
Natuurlei
Dudok Arnhem
Natuurlei

Wat zeggen onze klanten